the perfect way to control your power

KW tester

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een testbank.

Perfectpowercontrol B.V. is gevestigd te Wolphaartsdijk (Zeeland) in het pand van Vervaet-Van Weele B.V.

Vanaf 1979 leverde Van Weele bv vermogenstesters aan agrarische bedrijven. Het begon met de levering van de watergekoelde AW waterrem (AW vermogentester) een van oorsprong Amerikaanse tester. Deze testbank wordt voornamelijk geleverd aan revisie bedrijven en landbouwmechanisatie bedrijven.

Met de ontwikkelling van Windyno en de luchtgekoelde vermogentester PPC 1000 en PPC2000 (retarder) heeft dit geleid tot de oprichting van Perfect Power Control B.V in Augustus 2001.

Door de groeiende vermogens en koppel is er een nieuwe behoefte onstaan voor de luchtgekoelde vermogentester, Perfect Power Control kan nu luchtgekoelde vermogentester leveren die wel 420Kw - 50 minuten kan afremmen namelijk de Froment Sigma (generator) de retarder remmen kunnen dit niet!

De producten van PPC kenmerken zich door hun gebruikersgemak, mobiliteit en innovativiteit. PPC heeft dan ook een remmende voorsprong.

Ook voor het onderhoud, ijking en certificering en of reparatie (reviseren waterrem) bent u bij ons op het juiste adres, we zijn volledig ingericht en hebben alle originele onderdelen op voorraad. Klik hier voor een aanvraag:

Perfect Power Control BV

Johan van Luijk

Boomdijk 26
4471 AZ Wolphaartsdijk
The Netherlands

T: +31 (0) 113 269 261
E: jl@perfectpowercontrol.nl