the perfect way to control your power

Uitleesmogelijkheden

Bent u op zoek naar vermogentester software of testbank software voor zowel de water als de luchtgekoelde vermogentesters hebben wij diverse uitleesmogelijkheden.
Perfect Power Control bv staat bekend om de hoge meetnauwkeurigheid van wel 98%! deze nauwkeurigheid is te danken aan de goede uitgebreide hardware en doorontwikkelde software.
Of het nu gaat om een Maha of Eggers vermogentester of onze eigen Aw, van Weele of PPC vermogentesters er is altijd wel een oplossing te vinden. Voor ombouw van uw waterrem klikt u op 1 van onderstaande items.

De veel verkochte Handheldcontroller is snel inzetbaar, makkelijk uit te lezen en te koppelen aan computer of laptop, deze is ter vervanging van het oude MS-DOS Systeem en of analoog met wijzerplaat, de uitlezing maar ook de software is 4 talig!
Deze unit laat ook in het display toerental, KW, koppel en koppelstijging zien echter deze kan ook 10 testen opslaan met ieder 30 meetpunten, voordeel is dat er niet direct een computer of laptop nodig is om toch te kunnnen meten.
Klik hier voor meer info:

Zo kan er worden gekozen voor de standaard uitvoering waarbij de tester wordt uitgelezen in een digitaal display. Dit meetsysteem bestaat uit toerental, KW, koppel en koppelstijging aflezing.
Ombouw waterrem, ombouw vermogentester.

Klik hier voor meer info:

De meest uitgebreide optie is inclusief data acquisitie en besturing via het DAS systeem de Win-Dyno software.
Hiermee kunt u gebruik maken van de gekoppelde trekkerdatabank, klant- voertuiggegevens, history testen enz.
Tevens is de software vrij omschakelbaar naar 6 andere talen waarbij het testen en of afdrukken in een andere taal simpel is.

Deze software wordt ook heel veel gebruikt op scholen bv Aeres Tech ( voorheen PTC+ Ede), Pito Stabroek, Thomas More Geel en diverse Importeurs en natuurlijk de trekker keuringsstations. Ook voor ombouw waterrem, ombouw vermogentester.
Klik hier voor meer info:

Perfect Power Control BV

Johan van Luijk

Stadseweg 14
4471 PD Wolphaartsdijk
The Netherlands

T: +31 (0) 113 269 261
E: jl@perfectpowercontrol.nl